ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Σεμινάριο για Βιολογικά από το ΕΒΕΑ

07.01.2011

Την προσεχή Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο από το ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και το ΕΙΕ (Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών) με θέμα: «Βιολογικά Προϊόντα: Νέες απαιτήσεις επισήμανσης». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό κτίριο του ΕΒΕΑ και η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Θα ακολουθήσει συζήτηση (στρογγυλό τραπέζι) επιχειρήσεων από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη για τα «λειτουργικά τρόφιμα».

 

Περισσότερες πληροφορίες στο http://gr.dsorganic.com/2010/12/29/seminar-for-organic-labeling-by-acci/

Διαβάστε επίσης

Υπάλληλος Τηλεφωνικού Κέντρου – Αθήνα

Η εταιρεία πιστοποίησης ΒΙΟHELLAS A.E., με έδρα τη Μεταμόρφωση Αττικής, αναζητά συνεργάτη για στελέχωση του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, κορυφαίος οργανισμός ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της Γεωπόνο, για πλήρη απασχόληση, στις παρακάτω θέσεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο