ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Σεμινάριο για Βιολογικά από το ΕΒΕΑ

07.01.2011

Την προσεχή Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο από το ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και το ΕΙΕ (Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών) με θέμα: «Βιολογικά Προϊόντα: Νέες απαιτήσεις επισήμανσης». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό κτίριο του ΕΒΕΑ και η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Θα ακολουθήσει συζήτηση (στρογγυλό τραπέζι) επιχειρήσεων από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη για τα «λειτουργικά τρόφιμα».

 

Περισσότερες πληροφορίες στο http://gr.dsorganic.com/2010/12/29/seminar-for-organic-labeling-by-acci/

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση 1ης εκκαθάρισης έτους 2023 Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σας παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για την 1η εκκαθάριση των βιολογικών μέτρου 11 του έτους 2023 και την δυνατότητα των παραγωγών να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024…

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης TIC HELLAS

Στις σύγχρονες καταναλωτικές κοινωνίες, όπου ο ρυθμός κατανάλωσης διευρύνεται καθημερινά, η «ποιότητα» και η «ασφάλεια» των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και η προστασία των καταναλωτών εν γένει, απαιτούν την ύπαρξη «κανόνων της αγοράς», τους οποίους οι εμπλεκόμενοι συντελεστές αφενός θα ακολουθούν ευλαβικά και αφετέρου το Κράτος μέσω αποτελεσματικών μηχανισμών επιτήρησης, θα διασφαλίζει την τήρησή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο