ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Προδημοσίευση προγράμματος “Ενισχύσεις για τη μετατροπή σε βιολογικές πρακτικές και μεθόδους”

14.06.2024

Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η προδιμοσίευση του προγράμματος “Ενισχύσεις για τη μετατροπή σε βιολογικές πρακτικές και μεθόδους” και αφορά νέους παραγωγούς, αγροτεμάχια, ζώα ή κυψέλες που εντάσονται για πρώτη φορά σε σύστημα πιστοποίησης βιολογικών.

Προσοχή!! Οι δικαιούχοι δεσμεύονται να έχουν συνάψει σύμβαση με ΟΕ&Π από τις 16 Ιουνίου 2024 έως και τις 30 Ιουνίου 2024.

Για επιπλέον πληροφορίες, εντάξεις νέων παραγωγών για το πρόγραμμα, προσφορές καλέστε μας στα κεντρικά ή κατά τόπους γραφεία και επιθεωρητές μας, όπως και στο email : paa@bio-hellas.gr.

Μεταβείτε στην εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσα απο την ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ .

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση 1ης εκκαθάρισης έτους 2023 Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σας παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για την 1η εκκαθάριση των βιολογικών μέτρου 11 του έτους 2023 και την δυνατότητα των παραγωγών να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024…

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης TIC HELLAS

Στις σύγχρονες καταναλωτικές κοινωνίες, όπου ο ρυθμός κατανάλωσης διευρύνεται καθημερινά, η «ποιότητα» και η «ασφάλεια» των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και η προστασία των καταναλωτών εν γένει, απαιτούν την ύπαρξη «κανόνων της αγοράς», τους οποίους οι εμπλεκόμενοι συντελεστές αφενός θα ακολουθούν ευλαβικά και αφετέρου το Κράτος μέσω αποτελεσματικών μηχανισμών επιτήρησης, θα διασφαλίζει την τήρησή τους.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο