ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Πιστοποίηση κατά KRAV για την TERRA CRETA με το ΒΙΟ Ελλάς

10.01.2012

 

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια της επιχείρησης TERRA CRETA να πιστοποιηθεί σύμφωνα με το KRAV, το Σουηδικό πρότυπο πιστοποίησης για τη βιολογική γεωργία. Η επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα του ελαιολάδου, στρέφει το βλέμμα στις εξαγωγές και το αποδεικνύει έμπρακτα καθώς έκλεισε συμφωνία για την εξαγωγή κρητικού έξτρα παρθένου ελαιολάδου στη Σουηδία, το οποίο τυγχάνει μεγάλης αποδοχής από τους καταναλωτές της Σκανδιναβικής χώρας.

Το ΒΙΟ Ελλάς υπήρξε αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια της επιχείρησης, καθώς αποτελεί επίσημο συνεργάτη της KIWA στην Ελλάδα για τη διεξαγωγή των επιθεωρήσεων KRAV .

Το KRAV είναι πρωταγωνιστής στην αγορά βιολογικών προϊόντων στη Σουηδία από το 1985 και σήμα του είναι πολύ γνωστό στους Σουηδούς καταναλωτές. Η ενισχυόμενη ευαισθητοποίηση στο σήμα KRAV φτάνει το 98 τοις εκατό! Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα http://www.krav.se/.

Το KRAV σήμα συμβολίζει:

  • Σταθερό φυσικό περιβάλλον,
  • Αδιάλειπτη φροντίδα για τα ζώα,
  • Καλή υγεία,
  • Κοινωνική Ευθύνη

Με εξειδικευμένο προσωπικό που ξεπερνά τους 100 επιστήμονες σε όλη την Ελλάδα και τα γραφεία του εξωτερικού το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς προασπίζει την υγεία των καταναλωτών και συμβάλλει στην διάδοση της βιολογικής γεωργίας σε όλη την Ελλάδα. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για τις προϋποθέσεις της πιστοποίησης σύμφωνα με το πρότυπο KRAV, παρακαλώ επικοινωνήστε με το Τμήμα Μεταποίησης του ΒΙΟ Ελλάς (met@bio-hellas.gr).

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο