ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Παρουσίαση Bio kouzina στον 9ος Κρητικός Διαγωνισμός Μαγειρικής

24.12.2014


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 9ος Κρητικός Διαγωνισμός
Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής & Καλλιτεχνικής Δημιουργίας της Μεσογείου, από
τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης που έλαβε χώρα στις 12-13&14 Δεκεμβρίου 2014 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Ηρακλείου.

Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, το Ινστιτούτο Bio Hellas ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της Λέσχης, πραγματοποίησε το Σάββατο 13/12/2014 παρουσίαση με την κυρία Φωτεινή Σαμιώτη για τα οφέλη της χρήσης βιολογικών προϊόντων και πρώτων υλών από τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και τουρισμού, το πρότυπο πιστοποίησης μονάδων μαζικής εστίασης Bio kouzina και τα ευνοϊκά αποτελέσματα της εφαρμογής του στις επιχειρήσεις στη Κρήτη.

Την παρουσίαση παρακολουθήσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι επαγγελματίες μάγειρες, φοιτητές- σπουδαστές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό καθώς και πλήθος κόσμου σχετικού με την εστίαση. Το παρόν έδωσαν μάλιστα έμπειρα στελέχη του χώρου και συνεργάτες με τη πιστοποίηση του προτύπου Bio Kouzina στη Κρήτη όπως ο κ. Τσιβουράκης, executive chef του Minoa Palace Resort και o κ. Παπαδάκης executive chef του St. Nicolas Bay.

Στα πλαίσια της παρουσίασης μοιράστηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με το πρότυπο πιστοποίησης Bio kouzina καθώς και αναμνηστικά δώρα.

Το Ινστιτούτο Bio Hellas θα ήθελε να ευχαριστήσει τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης και συγκεκριμένα το πρόεδρο κ. Μακρή Γεώργιο για την άριστη διοργάνωση του διαγωνισμού και την άψογη φιλοξενία τους.

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο