ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Ολοκληρώθηκε η 3η EXPO – AEGEAN 2015 στη Μυτιλήνη

28.08.2015

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η 3η “Εxpo-Aegean 2015”, εμπορική, τουριστική και πολιτιστική Έκθεση Μυτιλήνης που πραγματοποιήθηκε το διάστημα από 21 έως 24 Αυγούστου στο Λιμάνι της Μυτιλήνης.

 

 

Στόχος της έκθεσης είναι η παρουσίαση και προβολή επιχειρήσεων, προϊόντων και υπηρεσιών, αποσκοπώντας στην ανάπτυξη εμπορικής συνεργασίας μεταξύ των νησιών του Βορείου Αιγαίου & της Βόρειας Ελλάδας με τις μεγάλες πόλεις της χώρας μας καθώς επίσης και των παραλίων της Τουρκίας.


 

  

Δυναμική ήταν η παρουσία του ΒΙΟΕΛΛΑΣ στην έκθεση, όπου με συνέπεια απέναντι στο κοινό παρείχε πλήρης ενημέρωση για τις υπηρεσίες του φορέα, τα Βιολογικά προϊόντα και την ασφάλεια τροφίμων σε παραγωγούς, επαγγελματίες του χώρου, συνεργάτες αλλά και απλούς καταναλωτές.


 

 


 

Διαβάστε επίσης

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην 13η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia»

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του πρωτογενούς τομέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η 13η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia», θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου του 2025 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Αγγελία για Θέση Γεωπόνου

Ο φορέας πιστοποίησης BIOHELLAS επιθυμεί να προσλάβει Γεωπόνο για πλήρη απασχόληση στα Κεντρικά Γραφεία στην Αθήνα.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Εκδήλωση Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τον εορτασμό της ημέρας βιολογικής παραγωγής της ΕΕ (EU Organic Day)

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με τους αυτοδιαχειριζόμενους φορείς των αγορών παραγωγών βιολογικών προϊόντων Αττικής και Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας βιολογικής παραγωγής της ΕΕ (EU Organic Day), θα οργανώσει εκδήλωση στην Πλατεία Συντάγματος Αθήνα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024 και στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024.

Μετάβαση στο περιεχόμενο