ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

IFOAM – 4 & 5 Δεκεμβρίου 2007 Βρυξέλες – Συνέδριο

31.10.2007

Στις 4 & 5 Δεκεμβρίου 2007 στις Βρυξέλες θα διεξαχθεί Συνέδριο με θέμα «Το Μέλλον των Βιολογικών Τροφίμων και της Βιολογικής Γεωργίας στα πλαίσια της νέας αναμορφωμένης ΚΑΠ».

Το συνέδριο θα ανοίξει η επίτροπος για την Γεωργία και την Αγροτική Ανάπτυξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση κα Marriann Fischer Boel.

Το συνέδριο δίνει την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να έρθουν σε επαφή με υψηλά ιστάμενες προσωπικότητες από τον χώρο του κινήματος για τα Βιολογικά Προϊόντα και από διάφορους Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς.

Πολλοί και σημαντικοί θα είναι οι ομιλητές. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο:

http://www.organic-congress-ifoameu.org

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση 1ης εκκαθάρισης έτους 2023 Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σας παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για την 1η εκκαθάριση των βιολογικών μέτρου 11 του έτους 2023 και την δυνατότητα των παραγωγών να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024…

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης TIC HELLAS

Στις σύγχρονες καταναλωτικές κοινωνίες, όπου ο ρυθμός κατανάλωσης διευρύνεται καθημερινά, η «ποιότητα» και η «ασφάλεια» των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και η προστασία των καταναλωτών εν γένει, απαιτούν την ύπαρξη «κανόνων της αγοράς», τους οποίους οι εμπλεκόμενοι συντελεστές αφενός θα ακολουθούν ευλαβικά και αφετέρου το Κράτος μέσω αποτελεσματικών μηχανισμών επιτήρησης, θα διασφαλίζει την τήρησή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο