ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Η ΒΙΟHELLAS στην ECOFESTIVAL 2008 – 6 με 9 Νοεμβρίου – HELEXPO

21.10.2008

Η BIOHELLAS συμμετέχει στο ECOFESTIVAL που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO Palace στην Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι, Αθήνα από 6 έως 9 Νοεμβρίου 2008.

Η BIOHELLAS, με στόχο την προστασία του καταναλωτή, αναπτύσσεται με ακεραιότητα και αξιοπιστία, στον τομέα της πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων. Πιστή στην προσπάθεια προώθησης των βιολογικών προϊόντων συμμετέχει στην έκθεση με σκοπό να ενημερώσει καταναλωτές και επαγγελματίες σχετικά με τα βιολογικά προϊόντα.

Μην ξεχάσετε να μας επισκεφτείτε. Θα μας βρείτε στο επίπεδο Β στα περίπτερα Μ15, Μ17 και Μ19 για να λύσουμε κάθε απορία σας σχετική με τα βιολογικά προϊόντα.

Η BIOHELLAS ιδρύθηκε το 2001 και εγκρίθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας ως Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων με κωδικό Ε.Ένωσης EL-03-BIO. Είναι μέλος της IFOAM και διαπιστευμένος για τα πρότυπα EN 45011/ISO65, CARTV (Καναδά), KRAV (Σουηδίας) και JAS (Ιαπωνίας). Πραγματοποιεί ελέγχους για τούς κανονισμούς USDA/NOP (ΗΠΑ), BIOSUISSE (Ελβετία), NATURLAND (Γερμανία) και DEMETER (βιοδυναμική γεωργία).

Οι δραστηριότητες της BIOHELLAS επεκτείνονται στην Κύπρο, Ρουμανία και Βουλγαρία.

Σύμφωνα με το διεθνή κατάλογο Organic Certification Directory 2008 συγκαταλέγεται στην πρώτη δεκάδα των μεγαλύτερων οργανισμών πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο