ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

Hμερίδα «Nέες τάσεις στην τεχνική καλλιέργειας της ελιάς»

16.02.2007

Ενεργή συμμετοχή του ΒΙΟΕΛΛΑΣ στην ημερίδα με Γενικό θέμα «Nέες τάσεις στην τεχνική καλλιέργειας της ελιάς» που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου στο Αγρίνιο.

Ο Σύλλογος Γεωπόνων Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Αιτολωακαρνανίας, το ΕΘΙΑΓΕ – Καπνικός Σταθμός Έρευνας Αγρινίου και το ΓΕΩΤ.Ε.Ε, περιφερειακό παράρτημα Πελοποννήσου και Δυτ. Στερεάς Ελλάδος, διοργανώνουν Ημερίδα με κεντρικό Θέμα: «Νέες τάσεις στην τεχνική καλλιέργειας της ελιάς», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, στις 9.30 π.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές, στην ημερίδα θα αναπτυχθούν από καταξιωμένους επιστήμονες τεχνικά ζητήματα που σχετίζονται με τις νέες τάσεις που επικρατούν παγκοσμίως στην καλλιέργεια της ελιάς, τα συστήματα πιστοποίησης καθώς και το μέλλον των ελαιοκομικών προϊόντων στην παγκόσμια αγορά.


Η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη.

Διαβάστε επίσης

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης σας προσκαλεί σε ημερίδα για τον εορτασμό της Ημερας Βιολογικής Παραγωγής της Ε.Ε. “Παράγω Βιολογικά”

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στην Αδρόγεω, αιθ.Μανώλης Καρέλλης 30/9/2023 και ώρα 9:30πμ – 2:30μμ. (δείτε την πρόσκληση πατώντας περισσότερα…)

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Νέες Οικονομικές Ενισχύσεις Μεθόδων Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σας ενημερώνουμε πως το ΥΠΑΑ&Τ στις 09/06/2023 ανακοίνωσε το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της παρέμβασης Π1-31.9 «Διατήρηση μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας» του οικολογικού σχήματος (eco-schemes) για το κλίμα, το περιβάλλον και την καλή διαβίωση των ζώων, ώστε να ενισχυθεί η συνέχιση της εφαρμογής μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Μετάβαση στο περιεχόμενο