ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Επιτυχία εκδήλωσης απονομής πιστοποιητικών BIO KOUZINA

08.10.2012

Με Μεγάλη Επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση Απονομής Πιστοποιητικών στις πρώτες επιχειρήσεις μαζικής εστίασης από την περιφέρεια της Κρήτης οι οποίες πιστοποιήθηκαν σύμφωνα με το πρότυπο BIO Kouzina του ΒΙΟ Ελλάς.


Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε με τον χαιρετισμό του Υπεύθυνου Περιφερειακής Ανάπτυξης του ΒΙΟ Ελλάς κ. Σωτήρη Μπαμπαγιούρη και του Γενικού Διευθυντή Λειτουργικού της Grecotel A.E. κ. Δημήτρη Καλαιτζιδάκη.


Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η απονομή των πιστοποιητικών στους εκπροσώπους των πιστοποιημένων επιχειρήσεων από την Υπεύθυνη Πιστοποίησης Διεθνών & Ιδιωτικών προτύπων του φορέα κα Βασιλική Ρούση και από την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ρεθύμνης (Κ.Ε.ΔΗ.Ρ.) κα Μπιρλιράκη Πέπη.


Η βραδιά έκλεισε με μουσική και κεράσματα τα οποία είχε επιμεληθεί ο chef της AGRECO με όλη την ομάδα του κτήματος.


Ευχαριστούμε θερμά όλες τις κορυφαίες επιχειρήσεις επισιτισμού που έδωσαν το παρόν με τις καινοτόμες τους προτάσεις καθώς και την GRECOTEL & το κτήμα της AGRECO για την άψογη φιλοξενία τους.

                                                        Τα βραβεία ΒΙΟ Kouzina

 

 

 

 

Η ομάδα του ΒΙΟ Ελλάς (Σ. ΜΠΑΜΠΑΓΙΟΥΡΗΣ-Φ. ΣΑΜΙΩΤΗ- Β. ΡΟΥΣΗ)

Καλωσορίζοντας τους καλεσμένους (Σ. ΜΠΑΜΠΑΓΙΟΥΡΗΣ- Κ. ΜΗΛΙΑΡΑΚΗ-Π. ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ)


                              κ. Δ. ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΑΚΗΣ (Γενική Δ/νση Λειτουργικού, Grecotel ΑΕ)

                                  ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΒΙΟ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 

κ. Κατερίνα Ξεκάλου (Avli restaurant)

κ. Νίκος Ορφανάκης, Chef (Agreco Farm) απονομή από την κα Μπιρλιράκη Πέπη (Πρόεδρος ΚΕΔΗΡ)

κ. Σωτήρης Κρεμαστιώτης (Blue Door restaurant, Blue Balace, Sbokos Group Hotels)

κ. Χρήστος Μαθιουλάκης- Σωτήρης Σωτηρόπουλος (Glossitses restaurant)

 κ. Νίκος Βλασιάδης (Pithos restaurant, Creta Maris, Metaxas Group of Companies)

 κ. Μιχάλης Μαλανδράκης (Prima Plora restaurant)

 κ. Κορίνα Μηλιαράκη (Villa Kynthia)

κ. Παναγής Μεταξάτος (Πρόεδρος Ένωσης Αγροτουρισμού Ιονίων Νήσων) ( εκ μέρους της Villa Kerasia)

κ. Κώστας Ζαρμπαλάς (Kafeneio restaurant , St Nicolas Bay, Alpha Marin,)

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση 1ης εκκαθάρισης έτους 2023 Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σας παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για την 1η εκκαθάριση των βιολογικών μέτρου 11 του έτους 2023 και την δυνατότητα των παραγωγών να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024…

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης TIC HELLAS

Στις σύγχρονες καταναλωτικές κοινωνίες, όπου ο ρυθμός κατανάλωσης διευρύνεται καθημερινά, η «ποιότητα» και η «ασφάλεια» των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και η προστασία των καταναλωτών εν γένει, απαιτούν την ύπαρξη «κανόνων της αγοράς», τους οποίους οι εμπλεκόμενοι συντελεστές αφενός θα ακολουθούν ευλαβικά και αφετέρου το Κράτος μέσω αποτελεσματικών μηχανισμών επιτήρησης, θα διασφαλίζει την τήρησή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο