ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Ενημερωτική ημερίδα από το ΒΙΟΕΛΛΑΣ με την εφαρμογή του Μέτρου 11 για την καλλιέργεια αμπελιού.

27.01.2017

Ενημερωτική ημερίδα από το ΒΙΟΕΛΛΑΣ στο Κτήμα Λίγας με την εφαρμογή του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 για την καλλιέργεια αμπελιού.

 

           

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Την Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2017, στο ΚΤΗΜΑ ΛΙΓΑΣ (1ο χλμ Γιαννιτσά – Αρχοντικό), το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα:

«Η εφαρμογή του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 για την καλλιέργεια αμπελιού» 


Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι:
 


Μαρία Ράππου – Γεωπόνος επιθεωρητής ΒΙΟΕΛΛΑΣ με θέμα:

«Διαδικασία ένταξης και σημαντικά σημεία του ελέγχου και της πιστοποίησης»


Φανή ΚαραγεωργίουΒασίλης Τζιάκας – Γεωπόνοι μελετητές της ERGOPLANNING με θέμα:

«Προϋποθέσεις ένταξης στο νέο πρόγραμμα, οικονομικές ενισχύσεις ανά καλλιέργεια»

 
Θώμας Λίγας – Αμπελουργός, οινοποιός με θέμα:

«Εμπειρίες από τη βιολογική καλλιέργεια και το πρόγραμμα επιδότησης»

 

Ιάσων Λίγας – Αμπελουργός, οινοποιός με θέμα:

«Το φυσικό κρασί (natural wine), προοπτικές στην παγκόσμια αγορά οίνου»


Η ώρα έναρξης έχει οριστεί στις 5:00 μμ και η είσοδος στην εκδήλωση για όσους επιθυμούν να παρευρεθούν είναι δωρεάν. Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή φυσικών κρασιών του Κτήματος Λίγας.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με τη κα. Ράππου 6932446487 ή στα γραφεία του Ινστιτούτου ΒΙΟΕΛΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 530252.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο