ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Έγκριση πιστοποίησης Chain of Custody CoC Version 6

24.06.2022

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την τελική έγκριση του ΒΙΟΕΛΛΑΣ από την GLOBALGAP για την πιστοποίηση Chain of Custody CoC Version 6.

Το πρότυπο GLOBALG.A.P. Chain of Custody (CoC) εγγυάται την ακεραιότητα του πιστοποιημένου προϊόντος και διασφαλίζει τους παραγωγούς και τους εμπόρους λιανικής για το χειρισμό GLOBALGAP πιστοποιημένων προϊόντων σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού.

Εξασφαλίζει ότι κάθε προϊόν που πωλείται ως πιστοποιημένο προϊόν προέρχεται από πιστοποιημένα αγροκτήματα. Παραθέτει αυστηρές απαιτήσεις για το χειρισμό των πιστοποιημένων προϊόντων, την ιχνηλασιμότητα τους και τον ορθό διαχωρισμό από τα μη πιστοποιημένα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία πιστοποίησης επικοινωνήστε με το ΒΙΟ Ελλάς στο email: ggap@bio-hellas.gr ή τηλεφωνικά στο  2310 029123

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο