ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

Διεθνής Διάκριση για την BIOHELLAS

07.10.2009

Το πιο αναγνωρίσιμο και σημαντικό βραβείο ποιότητας παγκοσμίως, απονεμήθηκε στην BIOHELLAS, σε τελετή που έγινε στις 21 Σεπτεμβρίου 2009 στο Παρίσι, στο ξενοδοχείο Concorde Lafayette.

Στην BIOHELLAS απονεμήθηκε το «WQC INTERNATIONAL STAR AWARD» στην χρυσή κατηγορία. Η βράβευση είναι αναγνώριση της διαρκούς προσήλωσης στην ποιότητα, την καινοτομία και την τεχνολογία.

Ο διευθύνων Σύμβουλος της BIOHELLAS κ. Κων/νος Διαμαντόπουλος παραλαμβάνει το βραβείο WQC INTERNATIONAL STAR AWARD από το Πρόεδρο και CEO της Business Initiative Directions κ. Jose E. Prieto

Η εναρμόνιση με τις αρχές του QC100 TQM (Total Quality Management) αποτελούν το πιο σημαντικό κριτήριο. Αυτές οι αρχές είναι:

 • Πολιτική ποιότητας
 • Ικανοποίηση πελατών
 • Ικανοποίηση εργαζομένων
 • Συνεχή ανανέωση τεχνολογίας
 • Αποτελεσματικότητα λειτουργίας
 • Ηγετική παρουσία στην κοινωνία

Η διάκριση αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς οι επιχειρήσεις που βραβεύονται επιλέγονται από 173 χώρες, οι οποίες όλες συμμετέχουν στην διαδικασία επιλογής των βραβευμένων. Η BIOHELLAS εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα, καθώς ήταν η μόνη εταιρεία που βραβεύτηκε από την χώρα μας, αλλά και τον τομέα της πιστοποίησης των βιολογικών προϊόντων παγκοσμίως. Η BIOHELLAS έγινε μέλος της ομάδας του Business Initiative Directive, που περιλαμβάνει τις πιο σημαντικές εταιρείες παγκοσμίως που ξεχωρίζουν για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών τους. Βραβεύτηκαν συνολικά εταιρείες από 53 χώρες, οι οποίες σύμφωνα με την Business Initiative Directive πρέπει να αποτελέσουν μοντέλα για τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου τους.

Ο κ. Διαμαντόπουλος Κων/νος, διευθύνων σύμβουλος της BIOHELLAS δήλωσε:

«Η βράβευση αυτή αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσής μας να παραμένουμε αφοσιωμένοι στο στόχο μας για την αξιοπιστία της πιστοποίησης. Συνεχίζουμε να αφουγκραζόμαστε τις απαιτήσεις των καταναλωτών και της ελληνικής γεωργίας, ώστε να είμαστε σταθερά πρωτοπόροι στις εξελίξεις του κλάδου. Επενδύουμε στο επιστημονικό μας προσωπικό και στις καινοτόμες ιδέες».

«Η διάκριση αυτή αντανακλά σε όλο τον κλάδο της πιστοποίησης στην Ελλάδα και αποδεικνύει εμπράκτως ότι η ποιότητα των ελληνικών βιολογικών προϊόντων, όπως αυτή εκφράζεται από την πιστοποίηση, μπορεί να αναγνωρίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο».

Διαβάστε επίσης

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης σας προσκαλεί σε ημερίδα για τον εορτασμό της Ημερας Βιολογικής Παραγωγής της Ε.Ε. “Παράγω Βιολογικά”

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στην Αδρόγεω, αιθ.Μανώλης Καρέλλης 30/9/2023 και ώρα 9:30πμ – 2:30μμ. (δείτε την πρόσκληση πατώντας περισσότερα…)

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Νέες Οικονομικές Ενισχύσεις Μεθόδων Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σας ενημερώνουμε πως το ΥΠΑΑ&Τ στις 09/06/2023 ανακοίνωσε το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της παρέμβασης Π1-31.9 «Διατήρηση μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας» του οικολογικού σχήματος (eco-schemes) για το κλίμα, το περιβάλλον και την καλή διαβίωση των ζώων, ώστε να ενισχυθεί η συνέχιση της εφαρμογής μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Μετάβαση στο περιεχόμενο