ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Διεθνής Διάκριση για την BIOHELLAS

07.10.2009

Το πιο αναγνωρίσιμο και σημαντικό βραβείο ποιότητας παγκοσμίως, απονεμήθηκε στην BIOHELLAS, σε τελετή που έγινε στις 21 Σεπτεμβρίου 2009 στο Παρίσι, στο ξενοδοχείο Concorde Lafayette.

Στην BIOHELLAS απονεμήθηκε το «WQC INTERNATIONAL STAR AWARD» στην χρυσή κατηγορία. Η βράβευση είναι αναγνώριση της διαρκούς προσήλωσης στην ποιότητα, την καινοτομία και την τεχνολογία.

Ο διευθύνων Σύμβουλος της BIOHELLAS κ. Κων/νος Διαμαντόπουλος παραλαμβάνει το βραβείο WQC INTERNATIONAL STAR AWARD από το Πρόεδρο και CEO της Business Initiative Directions κ. Jose E. Prieto

Η εναρμόνιση με τις αρχές του QC100 TQM (Total Quality Management) αποτελούν το πιο σημαντικό κριτήριο. Αυτές οι αρχές είναι:

  • Πολιτική ποιότητας
  • Ικανοποίηση πελατών
  • Ικανοποίηση εργαζομένων
  • Συνεχή ανανέωση τεχνολογίας
  • Αποτελεσματικότητα λειτουργίας
  • Ηγετική παρουσία στην κοινωνία

Η διάκριση αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς οι επιχειρήσεις που βραβεύονται επιλέγονται από 173 χώρες, οι οποίες όλες συμμετέχουν στην διαδικασία επιλογής των βραβευμένων. Η BIOHELLAS εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα, καθώς ήταν η μόνη εταιρεία που βραβεύτηκε από την χώρα μας, αλλά και τον τομέα της πιστοποίησης των βιολογικών προϊόντων παγκοσμίως. Η BIOHELLAS έγινε μέλος της ομάδας του Business Initiative Directive, που περιλαμβάνει τις πιο σημαντικές εταιρείες παγκοσμίως που ξεχωρίζουν για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών τους. Βραβεύτηκαν συνολικά εταιρείες από 53 χώρες, οι οποίες σύμφωνα με την Business Initiative Directive πρέπει να αποτελέσουν μοντέλα για τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου τους.

Ο κ. Διαμαντόπουλος Κων/νος, διευθύνων σύμβουλος της BIOHELLAS δήλωσε:

«Η βράβευση αυτή αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσής μας να παραμένουμε αφοσιωμένοι στο στόχο μας για την αξιοπιστία της πιστοποίησης. Συνεχίζουμε να αφουγκραζόμαστε τις απαιτήσεις των καταναλωτών και της ελληνικής γεωργίας, ώστε να είμαστε σταθερά πρωτοπόροι στις εξελίξεις του κλάδου. Επενδύουμε στο επιστημονικό μας προσωπικό και στις καινοτόμες ιδέες».

«Η διάκριση αυτή αντανακλά σε όλο τον κλάδο της πιστοποίησης στην Ελλάδα και αποδεικνύει εμπράκτως ότι η ποιότητα των ελληνικών βιολογικών προϊόντων, όπως αυτή εκφράζεται από την πιστοποίηση, μπορεί να αναγνωρίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο».

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο