ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

BIOHELLAS: Επίσκεψη Λυκείου σε Βιολογικό Αγρόκτημα

07.05.2009

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημέρωση γύρω από τα βιολογικά προϊόντα του 34ου Λυκείου Αθηνών (Θησείο). Την ενημέρωση στο σχολείο ακολούθησε επίσκεψη στο βιολογικό αγρόκτημα του κ. Πούλιου στον Μαραθώνα.

Στο αγρόκτημα οι μαθητές είχαν την δυνατότητα να δουν στην πράξη πως παράγονται τα βιολογικά προϊόντα και σε τι διαφέρουν από τα συμβατικά. Το ενδιαφέρον ήταν έντονο και οι ερωτήσεις από τους μαθητές πολλές. Συγχαρητήρια αξίζουν στους καθηγητές που ανέλαβαν αυτή την πρωτοβουλία.

Η ΒΙΟHELLAS καλωσορίζει και υποστηρίζει όσες ενέργειες φέρνουν τον κόσμο κοντά στα βιολογικά προϊόντα και ενημερώνουν γύρω από αυτά. Ιδιαίτερα σήμερα που τα διατροφικά σκάνδαλα είναι συνεχή και το περιβάλλον νοσεί η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση όλων μας είναι μονόδρομος.

Στη φωτογραφία ο βιοκαλλιεργητής κ. Πούλιος ενημερώνει για τον τρόπο παραγωγής των βιολογικών προϊόντων.
Στη φωτογραφία ο βιοκαλλιεργητής κ. Πούλιος ενημερώνει για τον τρόπο παραγωγής των βιολογικών προϊόντων.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση 1ης εκκαθάρισης έτους 2023 Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σας παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για την 1η εκκαθάριση των βιολογικών μέτρου 11 του έτους 2023 και την δυνατότητα των παραγωγών να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024…

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης TIC HELLAS

Στις σύγχρονες καταναλωτικές κοινωνίες, όπου ο ρυθμός κατανάλωσης διευρύνεται καθημερινά, η «ποιότητα» και η «ασφάλεια» των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και η προστασία των καταναλωτών εν γένει, απαιτούν την ύπαρξη «κανόνων της αγοράς», τους οποίους οι εμπλεκόμενοι συντελεστές αφενός θα ακολουθούν ευλαβικά και αφετέρου το Κράτος μέσω αποτελεσματικών μηχανισμών επιτήρησης, θα διασφαλίζει την τήρησή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο