ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

BIOHELLAS: Επίσκεψη Λυκείου σε Βιολογικό Αγρόκτημα

07.05.2009

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημέρωση γύρω από τα βιολογικά προϊόντα του 34ου Λυκείου Αθηνών (Θησείο). Την ενημέρωση στο σχολείο ακολούθησε επίσκεψη στο βιολογικό αγρόκτημα του κ. Πούλιου στον Μαραθώνα.

Στο αγρόκτημα οι μαθητές είχαν την δυνατότητα να δουν στην πράξη πως παράγονται τα βιολογικά προϊόντα και σε τι διαφέρουν από τα συμβατικά. Το ενδιαφέρον ήταν έντονο και οι ερωτήσεις από τους μαθητές πολλές. Συγχαρητήρια αξίζουν στους καθηγητές που ανέλαβαν αυτή την πρωτοβουλία.

Η ΒΙΟHELLAS καλωσορίζει και υποστηρίζει όσες ενέργειες φέρνουν τον κόσμο κοντά στα βιολογικά προϊόντα και ενημερώνουν γύρω από αυτά. Ιδιαίτερα σήμερα που τα διατροφικά σκάνδαλα είναι συνεχή και το περιβάλλον νοσεί η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση όλων μας είναι μονόδρομος.

Στη φωτογραφία ο βιοκαλλιεργητής κ. Πούλιος ενημερώνει για τον τρόπο παραγωγής των βιολογικών προϊόντων.
Στη φωτογραφία ο βιοκαλλιεργητής κ. Πούλιος ενημερώνει για τον τρόπο παραγωγής των βιολογικών προϊόντων.

Διαβάστε επίσης

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο