ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

BioFach 2008 Νυρεμβέργη Γερμανία 21-24/2/2008 – Συμμετοχή του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς

12.01.2008

Όλο και περισσότερες Ελληνικές εταιρείες βιολογικών τροφίμων προσανατολίζονται σε αγορές του εξωτερικού για την διάθεση των προϊόντων τους.

Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς είναι αρωγός στην προσπάθεια των Ελλήνων εξαγωγέων βιολογικών τροφίμων. Το ΒΙΟ Ελλάς προσφέρει ήδη υπηρεσίες πιστοποίησης βιολογικής Γεωργίας με πρότυπα άλλων χωρών. Ποιο συγκεκριμένα προσφέρει υπηρεσίες πιστοποίησης σύμφωνα με τα πρότυπα:

  • Naturland (ιδωτικό πρότυπο)
  • JAS (πρότυπο Ιαπωνίας)
  • BIOSUISSE (πρότυπο Ελβετίας)
  • KRAV (πρότυπο Σουηδίας)
  • USDA/NOP (πρότυπο ΗΠΑ)
  • CAAQ (πρότυπο Καναδά)

Τα προϊόντα που φέρουν την σήμανση του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς, εκτός από την αγορά της Ελλάδας, εξασφαλίζουν πρόσβαση σαν βιολογικά στις μεγαλύτερες διεθνείς αγορές. Το σήμα ποιότητας του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς αποτελεί σήμα εμπιστοσύνης με υψηλή αναγνωρισιμότητα στον τελικό καταναλωτή.

Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς συμμετέχει στην BIO Fach στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας για να στηρίξει ακόμα ποιο ενεργά την προσπάθεια των Ελλήνων εξαγωγέων. Το περίπτερο του ΒΙΟ Ελλάς θα βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο του ΟΠΕ (Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών).

Η BIO Fach 2008 είναι η σημαντικότερη εμπορική έκθεση βιολογικών προϊόντων στον κόσμο.

http://www.biofach.de/en

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο