Με Μεγάλη Επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση Απονομής Πιστοποιητικών στις πρώτες επιχειρήσεις μαζικής εστίασης από την περιφέρεια της Κρήτης οι οποίες πιστοποιήθηκαν σύμφωνα με το πρότυπο BIO Kouzina του ΒΙΟ Ελλάς.
Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε με τον χαιρετισμό του Υπεύθυνου Περιφερειακής Ανάπτυξης του ΒΙΟ Ελλάς κ. Σωτήρη Μπαμπαγιούρη και του Γενικού Διευθυντή Λειτουργικού της Grecotel A.E. κ. Δημήτρη Καλαιτζιδάκη.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η απονομή των πιστοποιητικών στους εκπροσώπους των πιστοποιημένων επιχειρήσεων από την Υπεύθυνη Πιστοποίησης Διεθνών & Ιδιωτικών προτύπων του φορέα κα Βασιλική Ρούση και από την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ρεθύμνης (Κ.Ε.ΔΗ.Ρ.) κα Μπιρλιράκη Πέπη.
Η βραδιά έκλεισε με μουσική και κεράσματα τα οποία είχε επιμεληθεί ο chef της AGRECO με όλη την ομάδα του κτήματος.
Ευχαριστούμε θερμά όλες τις κορυφαίες επιχειρήσεις επισιτισμού που έδωσαν το παρόν με τις καινοτόμες τους προτάσεις καθώς και την GRECOTEL & το κτήμα της AGRECO για την άψογη φιλοξενία τους.
Τα βραβεία ΒΙΟ Kouzina
Η ομάδα του ΒΙΟ Ελλάς (Σ. ΜΠΑΜΠΑΓΙΟΥΡΗΣ-Φ. ΣΑΜΙΩΤΗ- Β. ΡΟΥΣΗ)
Καλωσορίζοντας τους καλεσμένους (Σ. ΜΠΑΜΠΑΓΙΟΥΡΗΣ- Κ. ΜΗΛΙΑΡΑΚΗ-Π. ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ)
κ. Δ. ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΑΚΗΣ (Γενική Δ/νση Λειτουργικού, Grecotel ΑΕ)
ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΒΙΟ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
κ. Κατερίνα Ξεκάλου (Avli restaurant)
κ. Νίκος Ορφανάκης, Chef (Agreco Farm) απονομή από την κα Μπιρλιράκη Πέπη (Πρόεδρος ΚΕΔΗΡ)
κ. Σωτήρης Κρεμαστιώτης (Blue Door restaurant, Blue Balace, Sbokos Group Hotels)
κ. Χρήστος Μαθιουλάκης- Σωτήρης Σωτηρόπουλος (Glossitses restaurant)
κ. Νίκος Βλασιάδης (Pithos restaurant, Creta Maris, Metaxas Group of Companies)
κ. Μιχάλης Μαλανδράκης (Prima Plora restaurant)
κ. Κορίνα Μηλιαράκη (Villa Kynthia)
κ. Παναγής Μεταξάτος (Πρόεδρος Ένωσης Αγροτουρισμού Ιονίων Νήσων) ( εκ μέρους της Villa Kerasia)
κ. Κώστας Ζαρμπαλάς (Kafeneio restaurant , St Nicolas Bay, Alpha Marin,)