ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Εκπαίδευση στις νέες απαιτήσεις για τον έλεγχο και την πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων

06.04.2022

Από 1.1.2022 τέθηκε σε υποχρεωτική ισχύ ο νέος Κανονισμός (ΕΕ) 2018/848 «για την βιολογική παραγωγή και την επισήμανση των βιολογικών προϊόντων και την κατάργηση του Κανονισμού (Ε.Κ.) 834/2007». 

Το BIOHELLAS ο μεγαλύτερος φορέας πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας στην Ελλάδα σε συνεργασία με το IQS διοργανώνουν δύο προγράμματα εξ’ αποστάσεως ενημερωτικών σεμιναρίων με τη χρήση αναγνωρισμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας με σκοπό την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων μερών στις νέες απαιτήσεις.


Διαβάστε όλο το δελτίο τύπου κάνοντας κλίκ εδώ.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση Συνεργασίας BIOHELLAS – Mithracert

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων BIOHELLAS και η Mithracert Kontrol ve Sertifikasyon Ltd ξεκινούν συνεργασία για το NOP USDA στην Τουρκία. Κοινός μας στόχος είναι η ενίσχυση της αξιοπιστίας των πιστοποιήσεων για το πρότυπο NOP στην ευρύτερη περιοχή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην 13η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia»

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του πρωτογενούς τομέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η 13η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia», θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου του 2025 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Αγγελία για Θέση Γεωπόνου

Ο φορέας πιστοποίησης BIOHELLAS επιθυμεί να προσλάβει Γεωπόνο για πλήρη απασχόληση στα Κεντρικά Γραφεία στην Αθήνα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο