Τα νέα του ΒιοΕλλάς Βιολογικά νέα
el   »   Τα Νέα του BIOHELLAS
1/2/2013

Το Ινστιτούτο BIO Hellas στην Zootechnia 2013

Στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης 7-10 Φεβρουαρίου 2013 διεξάγεται η Zootechnia 2013, η 8η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία.


Η έκθεση Zootechnia είναι η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και στα Bαλκάνια. Αποτελεί πόλο έλξης για επιχειρηματίες του κτηνοτροφικού, και του πτηνοτροφικού κλάδου, βιομηχάνους, βιοτέχνες, αντιπροσώπους επιχειρήσεων, στελέχη οργανισμών, εταιριών, υπηρεσιών, αλλά και απλούς καταναλωτές που ενδιαφέρονται για τον κλάδο.


Συνεπής στο ραντεβού της κάθε δύο χρόνια, η μεγαλύτερη διεθνής συνάντηση των επαγγελματιών του κλάδου παρουσιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις σε είδη παραγωγικών ζώων, μηχανημάτων, υπηρεσιών και ερευνών καθώς και συμβάλλει στη διεύρυνση νέων αγορών και στη δημιουργία νέων συναλλαγών.


Το BIO Hellas θα βρίσκεται σε αυτή την σημαντική συνάντηση του αγροτικού κόσμου στο Περίπτερο 08 Ισόγειο - Σταντ 25 για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του και να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους γύρω από θέματα που αφορούν τη βιολογική κτηνοτροφία/ γεωργία.


Δωρεάν Είσοδος


Δωρεάν είσοδο στην έκθεση μπορείτε να εξασφαλίσετε εφόσον εγγραφείτε στο site της Helexpo στην ιστοσελίδα
http://www.helexpo.gr/registration/index.asp


Στην περίπτωση που δεν μπορείτε να εγγραφείτε μέσω της ιστοσελίδας μπορείτε να επικοινωνείτε με τα κεντρικά γραφεία μας για να προμηθευτείτε πρόσκληση.

 

Επιστροφή

 Στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης 7-10 Φεβρουαρίου 2013 διεξάγεται η Zootechnia 2013, η 8η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία.

Written By: Administrator Account Number of Views: 2678