Τα νέα του ΒιοΕλλάς Βιολογικά νέα

   

 
el   »   Βιολογικά Προϊόντα - F.A.Q.    »   Πιστοποιημένα Προϊόντα   »   Πιστοποιημένα Προϊόντα-ΛΙΟΚΑΡΠΙ

 

 

Προφίλ Εταιρίας


Έδρα της εταιρίας είναι η περιοχή Βώροι, στην πεδιάδα της Μεσαράς Ηρακλείου Κρήτης. Με παράδοση από το 1930 στην παραγωγή ελαιολάδου, η εταιρία φροντίζει να εναρμονίζεται με τις ανάγκες της εποχής και να τις ξεπερνά, μέσω της επαναλαμβανόμενης αναβάθμισης των εγκαταστάσεων και της συνεχούς βελτίωσης των διαδικασιών και μεθόδων επεξεργασίας του καρπού της ελιάς. Σήμερα σε ένα άριστο κτιριακό συγκρότημα, φιλοξενεί πρότυπη μονάδα ελαιοτριβείου και αποθηκευτικών εγκαταστάσεων, καθώς και υπερσύγχρονη, πλήρως αυτοματοποιημένη μονάδα εμφιάλωσης.

Λιοκαρπι ΒΙΟ

Έχτρα Παρθένο Ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας, πιστοποιημένο για την εξαιρετική ποιότητα του από το BIO HELLAS. Το ΛΙΟΚΑΡΠΙ ΒΙΟ είναι 100% φυτικό Κρητικό προϊόν, με μοναδικά συστατικά του, ελαιόκαρπους κυρίως της ποικιλίας κωρονέικη από την υψίπεδα της Μεσσαράς του νομού Ηρακλείου. Η χαμηλή περιεκτικότητα σε οξέα, το διαυγές πράσινο χρώμα και η λεπτή γεύση, προσδίδουν στο ΛΙΟΚΑΡΠΙ ΒΙΟ μοναδικό χαρακτήρα που αποτυπώνεται σε κάθε πιάτο της αρέσκειας σας.

Με σεβασμό στη Φύση

Διαχείριση αποβλήτων με οικολογικά πρότυπα

Η εταιρεία αντιμετωπίζει τα περιβαλλοντολογικά ζητήματα με ιδιαίτερη βαρύτητα και οικολογική ευαισθησία. Με σκοπό να συρρικνώνει, κατά το δυνατόν, το ενεργειακό της αποτύπωμα ακολουθώντας μια προοπτική αειφόρου ανάπτυξης. Σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρίες, εφαρμόζει οικολογικά πρότυπα στη διαχείριση των αποβλήτων της, δημιουργώντας με τρόπο απόλυτα φυσικό, βιομάζα και βιολογικό compost το οποίο χρησιμοποιείται συνέχεια από τους καλλιεργητές ως εδαφοβελτιωτικό κλείνοντας ένα κύκλο οποίος όχι μόνο δεν επιβαρύνει το περιβάλλον αλλά το ωφελεί.

http://www.oliveoil-kreta.com/index.php